Wingman til salgsdirektør

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Internationalt salg – Træning og uddannelse – Vindmøllebranchen

Du er én af de ganske få profiler, der både har potentiale, vilje og evner til at ende i en rolle, hvor salgsdirektøren om 6 måneder tænker: ”Hvordan har vi nogensinde kunne undvære denne funktion?”

Jobbet:
Fra kontoret i Middelfart og med reference til salgsdirektøren, vil du blive tilknyttet Growth and Development-teamet og de globale salgsaktiviteter.

Dine primære opgaver bliver direkte salg og salgssupport, med fokus på at fastholde og udvikle de langsigtede kunderelationer. Ansvarsområderne omfatter:

  • Direkte salg – Fra den første kundekontakt, over udvikling af kundespecifikke løsninger, til ordren lukkes, og opgaven er leveret
  • Salgsrelateret administration – Herunder udarbejdelse af tilbud
  • Marketingsupport – Repræsentere dwpa ved eksterne events og branchekonferencer samt udvikle content, der kan understøtte den digitale marketingstrategi
  • Kundehåndtering – Deltage i kundemøder med driftsteamet samt identificere fremtidige salgsmuligheder
  • Procesudvikling – Assistere ved identifikation og implementering af CRM og salgsrelaterede procesforbedringer

Da der primært er tale om internationale salgsaktiviteter, vil en stor del af din kundekontakt ske via Teams.

Kvalifikationer:
For at få succes i dette job har du gode kommunikationsevner, og så er du bare passioneret omkring alt, du laver, også når det gælder opbygning af kunderelationer. Din baggrund er salgsrelateret, gerne fra vind-industrien, men dette er ikke afgørende.

Ligeledes har du et stort kendskab til international forretningspraksis og også meget gerne kultur. Du har vilje til at lære og udvikle din viden om den globale vedvarende energisektor, og du er indstillet på at hjælpe med at definere nye og innovative måder at skabe forbindelse mellem mennesker og virksomheder på.

Din personlighed er ligeledes afgørende for din succes. Du er godt begavet, proaktiv, detaljeorienteret og selvdreven, og så evner du at skabe et stærkt og motiverende samarbejde på tværs – både internt og eksternt. Du kan sætte dig igennem og træde i karakter.

Det er et ubetinget krav, at du er flydende i engelsk (både mundtligt og skriftligt), og det er en fordel, hvis du er fortrolig med kultur- og forretningspraksis inden for både eksisterende (EU, UK og Nordamerika) og fremtidige markeder (MEA, APAC og LatAm).

Det er et krav, at du bor centralt i forhold til virksomheden. Du skal være indstillet på fleksible arbejdstider i tidsrummet fra kl. 8.00 til kl. 20.00, da virksomheden agerer worldwide.

Du tilbydes:
En selvstændig og spændende rolle med mulighed for både faglig og personlig udvikling. Du bliver en del af en innovativ, mindre vækstvirksomhed, hvor der ikke er langt fra tanke til handling, og hvor der er plads til, at du byder ind med dine ideer og kompetencer. Omgangstonen er uformel, og grundprincipperne er ”frihed under ansvar”, men altid med stort fokus på både professionalisme og kvalitet.

Løn- og ansættelsesvilkår bliver forhandlet individuelt.

Virksomheden:
Danish Wind Power Academy (dwpa), http://www.danishwpa.com, med hovedkontor i Middelfart, datterselskab i USA og salgskontorer i Tyskland, Italien og Skotland, er en innovativ, international trænings- og uddannelsesvirksomhed i kraftig vækst. dwpa træner i dag en bred vifte af de største energiselskaber i verden via et unikt og resultatskabende uddannelseskoncept, der afsættes til vindmøllebranchen worldwide. Konceptet skaber en direkte målbar effekt og værdi hos deres kunder, bl.a. via konkret optimering af vindmølleparkers drift verden over. For at understøtte den øgede salgsaktivitet søges nu en wingman til salgsdirektøren.

Ansøg:
Er du den rette profil, mærkes dit engelske CV og din engelske ansøgning stillingsnummer ”01.04.16” og uploades her på siden.

Al henvendelse behandles fortroligt.

Bemærk: Jobannoncen genindrykkes løbende på diverse jobportaler. Dette er ikke et udtryk for, at rekrutteringsprocessen er startet forfra.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Middelfart Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

erwin andersen a/s, Stensgårdvej 6, 5500 Middelfart

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 01-08-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://erwinandersenas.hr-on.com/show-job/146022?linkref=103522&locale=da_DK

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5825615

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet