Vi søger sygeplejerske til fast stilling på Retspsykiatrisk Afsnit P3 i Middelfart

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du være med til at styrke de individualiserede patientforløb, og kan du lide at være en del af den tværfaglige udvikling i et afsnit med fokus på mennesker med svære psykiske lidelser?


Så vil vi meget gerne modtage en ansøgning fra dig.

 • Kan du se dig selv arbejde miljøterapeutisk med individuel pleje til patienter med psykisk sygdom og samtidig dom til behandling, dom til anbringelse og varetægtssurrogerede?
 • Har du lyst til at arbejde tværfagligt og tværsektorielt med kontakt til mange forskellige offentlige instanser som politi, advokater og bosteder?

Hos os får du en grundig introduktion på mindst 4 uger (8 uger hvis du er nyuddannet), hvor du ikke deltager i normeringen og følges med en af dine nye kolleger i hver vagt.
Du vil få tildelt en mentor, som er en erfaren kollega, der kan støtte dig og hjælpe dig med at få svar på alle de spørgsmål, du måtte have som nyansat. Derudover afprøver vi som noget nyt en ”tvilling-ordning”, hvor du og en anden nyansatte kommer til at have vagter og vi vil efterstræbe at I deltager i introduktion og undervisning sammen i de første 4 uger. Derved har du god mulighed for at kunne spare og reflektere sammen med en anden nyansat.
I løbet af de første 6 mdr. vil du modtage undervisning i bl.a. konflikthåndtering (4 dage), kommunikativ deeskalering, hjerte-lunge-redning m.m.
Stillingen tilbydes på 37 t/uge, men hvis lavere timetal ønskes kan dette også tilbydes. Du vil komme til at arbejde i blandende vagter, men det efterstræbes, at der ikke arbejdes i mere en to vagtlag. Du vil komme til at arbejde hver 3. weekend eller efter aftale. Ansættelsen er pr. 1. februar 2024 eller efter aftale.

P3 er et retspsykiatrisk afsnit med 14 pladser og akut modtagefunktion. Afsnittet er et integreret afsnit, hvilket betyder, at der i afsnittet er integreret både lukket og åben funktion med henblik på at sikre kontinuitet i behandlingsforløbene under indlæggelsen. Patienterne har forskellige psykiatriske lidelser, ofte kombineret med misbrug. Indlæggelsestiden for patienterne strækker sig fra få dage til flere år.

På P3 ønsker vi en bredt sammensat personalegruppe, hvor forskellige faglige vinkler udfordrer vores syn på patienten for at kunne give den bedst mulige behandling, og vi søger derfor en sygeplejerske, der kan matche og/eller har mod til at få erfaring med en eller flere af nedenstående personlige og faglige kvalifikationer:

 • Er uddannet sygeplejerske med lysten til at lære og udvikle sig
 • Er omgængelig og har en rolig adfærd
 • Gode samarbejdsevner, hvor du gerne byder ind med dit perspektiv og viden
 • Evner at reflektere over egne handlinger og kan justere tilgangen, såfremt situationen kræver det
 • Kan holde hovedet koldt, men hjertet varmt
 • Er respektfuld, fordomsfri og har en medmenneskelig indstilling over for andre
 • Er tålmodig og nysgerrig i din omgang med andre mennesker
 • Kan varetage rollen som ansvarshavende sygeplejerske
Vi tilbyder:

 • Et meningsfuldt og varierende arbejde, hvor faglighed og samarbejde prioriteres højt
 • En personalegruppe som er åben, hvor vi dagligt har fokus på arbejdsmiljø og trivsel
 • Gode muligheder for efter- og videreuddannelse (bl.a. konflikthåndteringskurser og specialuddannelse i psykiatrisk sygepleje efter 2 års ansættelse)

Psykiatrisk Afdeling Middelfart varetager den retspsykiatriske funktion, som dækker hele Region Syddanmark og den almenpsykiatriske opgave på Vestfyn.
Afdelingen har flotte, moderne og velfungerende fysiske rammer. Der forefindes idrætshal, motionsrum og træningskøkken, ligesom vi har naturen lige uden for døren med vand og skov – hvilket med sidstnævnte også bruges aktivt i vores miljøarbejde med patienterne.


Er det dig vi søger?
Så send os ansøgning indeholdende, hvad du står for som sygeplejerske og hvilke kompetencer, du kan byde ind med. Vedhæft dit CV og anden relevant dokumentation.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte oversygeplejerske Anna Torin på 99448291 eller på mail: anna.torin@rsyd.dk


Løn og ansættelsesforhold sker iflg. overenskomst suppleret med et psykiatritillæg, hvis størrelse afhænger af anciennitet.
Afdelingen ansætter kun medarbejdere med tilfredsstillende straffeattest. Vi rekvirerer en offentlig straffeattest (10 år tilbage) efter indhentet samtykke fra dig.


Ansøgningsfristen er søndag den 17. december 2023, og samtaler afholdesonsdag eller torsdag i uge 51.


Vi glæder os til at høre fra dig!

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Middelfart Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Psykiatrien i Region Syddanmarkt, Vester Allé, 6000 Kolding

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 17-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5947943

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet