Strib-pigerne starter sæsonen med et brag: “Der ligger mange point og venter“

Strib IF - Kvinde Albaniserien (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

Strib IF sikrede sig en overbevisende sejr på hjemmebane i deres sæsonåbner, da de tog imod Dalum/Næsby. Kampen endte med en imponerende 5-2 sejr til Strib IF.

Det var hjemmeholdet, der kom bedst fra start, og allerede efter fem minutter fik de sat sig på kampen. Målscoreren var Lise Esman, der sendte bolden i nettet og bragte Strib IF foran med 1-0. Udeholdet formåede dog at svare igen, og efter ti minutter udlignede de til 1-1.

Strib IF lod sig ikke slå ud af udligningen og fortsatte med at presse på. Efter 20 minutter var det Louise Rytter, der scorede og bragte hjemmeholdet foran med 2-1. Lise Esman var igen på pletten efter 40 minutter og øgede føringen til 3-1.

Anden halvleg startede lige så godt for Strib IF, som første halvleg sluttede. Efter fem minutter scorede Line Jacobsen og øgede føringen til 4-1. Strib IF fortsatte med at dominere kampen, og efter en time var det Nanna Hinke, der scorede og bragte hjemmeholdet foran med 5-1.

Udeholdet fik dog pyntet på resultatet, og efter 70 minutter scorede de til 5-2. Trods dette var det tydeligt, at Strib IF havde kontrol over kampen og fortjent sikrede sig sejren.

Efter kampen udtalte træneren for Strib IF, Knud Bräuner, at sejren var helt fortjent, og at han var tilfreds med holdets præstation:

“Helt fortjent sejr, hvor vi skabte langt flest chancer. Vores hurtige omstillinger efter bolden blev erobret var gode. Det havde Dalum svært ved at dæmme op for. Vi havde en del nye spillere med, så vi var inden kampen usikre på, hvor vi stod. Men vi står tilbage med en god følelse, hvor vi tror der ligger mange point og venter.”

Bräuner kunne altså se meget tilfreds med fra sidelinjen, og derfor lod han også roserne falde over flere spillere efter en flot præstation:

“Emma Jacobsen som efter 20 min blev sat over for deres bedste spiller. Hun lukkede fuldstændig ned for hende. Lise Esman som arbejdede hårdt både defensivt og offensivt, og krydrede indsatsen med to mål. Line Jacobsen som efter tre års fravær, var en dominerende faktor, så længe kræfterne slog til. Nanna Hinke som gang på gang satte angriberne i spil med gode afleveringer.”

Alt i alt var det en fantastisk præstation af Strib IF, der sikrede sig en vigtig sejr og satte sig selv i en god position til kommende kampe.

Næste kamp for Strib IF er søndag 27. august, hvor de skal møde Oure Fodbold Akademi på Oure Idrætsskole. Der er kampstart kl. 13:00.

Kampens resultat: 5-2 til Strib IF
Række: Kvinde Albaniserien