Strib IFs Serie 1-kvinder sikrede sejren da Raundahl stod for målene

Foto: Strib IF.
Profilbillede
dato

Hauge Gruppen Arena var vidne til en spændende kamp mellem Strib IFs Serie 1-kvinder og Stige Boldklub. Det var en tæt kamp, især i første halvleg, men det var Strib, der trak det længste strå og sejrede med 0-2. Stiges målvogter stod en imponerende kamp og forhindrede flere mål fra Strib.

Efter kampen udtrykte den stolte Strib-træner, Knud Bräuner, sin tilfredshed med holdets præstation:

"En meget lige kamp især i første halvleg, men hvor vi var bedst i 2. halvleg. Strib burde have lukket kampen tidligere, men Stiges målvogter stod en god kamp, og holdt os fra flere scoringer."

Træneren fremhævede også en række spilleres præstationer, herunder Amalie Raundahl, der vendte tilbage til sin vante rolle som målscorer med to mål. Det sidste mål til 2-0 blev bemærket for sin præcision, idet det blev placeret helt oppe i hjørnet.

Nanna Hinke blev rost for hendes kreative spil og mange afslutninger fra distancen, mens Helene Kronborg med sin erfaring styrede forsvaret sikkert.

Knud Bräuner uddybede yderligere holdets præstation:

"Vi var stærke defensivt, og spillede sig samtidig til store chancer. Pasningsspillet fungerede i store dele af kampen, og vi kunne hermed bevare bolden i egne rækker. Vores brede trup gjorde det muligt at foretage udskiftninger i løbet af kampen uden at svække holdet, hvilket var afgørende i 2. halvleg."

Holdet kan nu bygge videre på deres gode takter, når de står overfor Tårup IF mandag den 29. april.

Kampens resultat: 0-2 til Strib IF
Række: KVINDE S1 - FORÅR 2024

Kilde: Træner Knud Bräuner, Strib IF - KVINDE S1 - FORÅR 2024