Strib IF's Serie 1-kvinder sejrer fortjent i topopgør mod Tårup

Foto: Strib IF Serie 1-kvinder.
Profilbillede
dato

I et intenst topopgør mod Tårup IF viste Strib IF deres styrke og sikrede sig en fortjent sejr på 3-1. 

Mandagens kamp bød på masser af fight og godt spil fra begge hold, men det var Strib, der trak det længste strå. Målene blev scoret af Nanna Hinke, Jasmin Ingilsen og Amalie Raundahl. Der var masser af fight og godt spil

Især Strib spillede sig til store chancer, og havde bl.a. to skud på overlæggeren, og burde have ført mere ved halvleg. Træner Knud Bräuner var tilfreds med holdets præstation, især med de mange chancer, der blev skabt: 

“Især væres opspil over kanterne, hvor mange chancer blev skabt, og det var i høj grad da debutanten Tilde Hvidbjerg kom ind på venstre kant. Hendes driblinger og sammenspil med Nanna Hinke var en fornøjelse. Alle tilbød sig i spillet, som gjorde at der blev kombineret flot.”


Amalie Raundahl var en evig trussel i mandagens kamp (Foto: Strib IF)

Han fremhævede også en række spillere for deres præstation:

“Flot debut til Tilde Hvidbjerg på venstre kant. Igen stor kamp af Amalie Raundahl, som var en evig uro for Tårups forsvar. Hun lukkede også kampen med en flot solo tur, som blev afsluttet med et perfekt skud med ydersiden.”

“Igen stor indsats af Nanna Hinke på midtbanen som både igangsætter samt med flere gode afslutninger, der dog burde have resulteret i mere end et mål. Anfører Laura Raundahl styrede fra sin position som defensiv midtbane holdets defensiv.”

Med hjemmesejren i hus kan Strib IF se frem til næste udfordring, når de møder Dalum/Næsby (1) på Rema 1000 Park - Dalum søndag den 5. maj kl. 13:00.

Kampens resultat: 3-1 til Strib IF
Række: KVINDE S1 - FORÅR 2024

Mål
27'1-0Nanna Hinke
47'2-0Jasmin Ingilsen
49'2-1
65'3-1Amalie Raundahl

Kilde: Træner Knud Bräuner, Strib IF - KVINDE S1 - FORÅR 2024