Strib IF tager fuldt udbytte i målrig affære i Oure: “En hårdt tilkæmpet sejr, som fortjent blev vundet“

Strib IF - Kvinde Albaniserien (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

Oure Fodbold Akademi og Strib IF stod over for hinanden i en spændende fodboldkamp på Oure Idrætsskole. Udeholdet fra Strib endte med at vinde kampen med en tæt sejr på 4-5.

Det var også Strib, der kom bedst fra start, da Nanna Hinke scorede det første mål allerede i andet minut. Hjemmeholdet formåede dog at udligne i det 15. minut, hvilket bragte spænding til kampen. Louise Ruttet fra Strib IF scorede derefter i det 25. minut og gav udeholdet en føring på 1-2.

Nanna Hinke fra Strib IF fortsatte sin målstime og scorede endnu et mål i det 30. minut, hvilket øgede udeholdets føring til 1-3. Hjemmeholdet gav dog ikke op og formåede at reducere til 2-3 i det 40. minut. Lige inden halvleg formåede de at udligne til 3-3, hvilket satte scenen for en spændende anden halvleg.

Anden halvleg startede med et mål fra Sille Jørgensen fra Strib IF i det 50. minut, hvilket gav udeholdet en føring på 3-4. Amalie Raundahl fra Strib IF udbyggede føringen yderligere efter 65 minutter og scorede til 3-5. Oure ville dog stadig lege med og formåede at reducere til 4-5 i det 80. minut. Desværre for dem var det ikke nok til at få point ud af kampen.

Efter kampen udtalte træneren for Strib IF, Knud Bräuner, at det var en hårdt tilkæmpet sejr, som holdet fortjent vandt.

“En hårdt tilkæmpet sejr, som fortjent blev vundet. Vi skabte et hav af chancer, og sejren burde være blevet større. Men det var en kamp mellem to mandskaber, der kommer til at høre til toppen af rækken.”

Bräuner fremhævede også flere af holdets spillere, herunder Lise Esmann og Laura Raundahl, samt Louise Rytter og Sille Jørgensen:

“Lise Esmann og Laura Raundahl for kæmpe defensive opgaver. Frontangriberer Louise Rytter som hele tiden selv var farlig, men som også var god i oplæggetens rolle. Super debut til Sille Jørgensen som bragte farlighed og fart i spillet.”

Træneren var tilfreds med holdets præstation og mente, at de lykkedes med at skabe masser af chancer på hurtige omstillinger. 

“Masser af chancer blev skabt på hurtige omstillinger. Vi var god til at få masser af spillere i feltet, så vi var farlige på indlæg. I 2. halvleg blev Lise Esmann sat til at dække deres dominerende spiller på midtbanen. Hun blev stækket, og det blev kamp afgørende.”

Næste kamp for Strib IF er mandag 4. september, hvor de skal møde ØB på Strib fritids- & aktivitetscenter. Der er kampstart kl. 18:30.

Kampens resultat: 4-5 til Strib IF
Række: Kvinde Albaniserien

Kilde: Træner Knud Bräuner, Strib IF - Kvinde Albaniserien