Strib IF leverer overbevisende sejr mod Dalum/Næsby

Foto: Line Rasmussen.
Profilbillede
dato

Mandag aften var der fuld fart på banen, da Strib IFs Serie 1-kvinder stod over for Dalum/Næsby (1) på Rema 1000 Park i Dalum. Med en imponerende præstation sikrede Strib IF sig en overbevisende sejr med 4-0.

Træner Knud Bräuner var yderst tilfreds med holdets præstation og cementeringen af deres position som førerhold i rækken:

"Strib cementerede sin position som rækken førerhold ved at vinde suverænt over rækkens nummer 2. Selv uden et par af de normale profiler gjorde afløserne det rigtig godt, hvilket giver god bredde i truppen. Der var aldrig tvivl om kampens udfald, og Strib viste, at de var et klart bedre hold."

Træneren fremhævede også nogle af kampens nøglespillere, herunder Sofie Stendahl, Amalie Raundahl, Louise Rytter og Laura Raundahl, der alle bidrog til sejren på forskellige måder.

Specielt Sofie Stendahl viste stærkt spil på midtbanen, mens Laura og Tilde Raundahl gjorde det glimrende som vikarer i midterforsvaret. Holdet præsterede også en solid defensiv indsats, der holdt Dalum/Næsby væk fra chancer, samt producerede mange farlige angreb.

Med denne sejr fortsætter Strib IF med at imponere og har nu tre point mere på førstepladsen. De vil se frem til deres næste opgør mod OKS på Strib Fritids- & Aktivitetscenter søndag den 12. maj kl. 15:30.

Kampens resultat: 0-4 til Strib IF
Række: Kvinde Serie 1

Mål
15'0-1Sofie Stendahl
30'0-2Amalie Raundahl
47'0-3Louise Rytter
60'0-4Laura Raundahl

Kilde: Træner Knud Bräuner, Strib IF - KVINDE S1 - FORÅR 2024