Souschef til Slotskøkkenet på Hindsgavl Slot - Sous-chef at Hindsgavl Castle

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

”Her har jeg fået en bedre balance mellem arbejde og fritid. Og det smitter positivt af på begge dele. Samtidig trives jeg, fordi her er plads til at prøve noget nyt og til at overraske gæsterne.”

Sådan siger din måske kommende kollega, Sebastian, om at være souschef i Slotskøkkenet på Hindsgavl Slot. Sammen med Sebastian og de øvrige souschefer vil du være med til at bevare overblikket og samle trådene i den daglige drift – ikke mindst når alle blus er i brug.

Derfor er det vigtigt, at du:

  • Har solid erfaring og faglig ballast
  • Er nytænkende og engageret
  • Er positiv, fleksibel og gæsteminded

I Slotskøkkenet arbejder vi med:

  • Høj kvalitet og højt humør
  • Gode råvarer – bl.a. fra slottets store køkkenhave
  • Et godt arbejdsmiljø og ordnede arbejdsforhold
  • Faste aftaler for timer, ferie, tillæg og overtid
  • Tillid, tolerance og teamwork

Engageret og kreativt team

På køkkenteamet får du engagerede kolleger med forskellige baggrunde og forudsætninger. Alle arbejder vi sammen om det fælles mål at skabe helt særlige madoplevelser for de mange glade gæster, som hvert år besøger slottet. Til møder og konferencer, til fester og events, til ophold og hygge – og til noget helt syvende.

Hindsgavl Slot er et moderne hotel og konferencecenter med en lang, stolt historie. Den historie kan du nu være med til at skrive videre på.

Send os din ansøgning

Hvis du kan se dig selv i rollen som souschef i Slotskøkkenet, skal du i første omgang skrive en ansøgning. Send den og dit CV til kokken@hindsgavl.dk. Vi vil gerne have dig med på teamet så hurtigt som muligt, men vi venter også gerne på den rette person.

Har du spørgsmål til jobbet i øvrigt, er du velkommen til at kontakte køkkenchef Ulrik Nielsen på telefon 30 62 18 27 eller mail ulrik@hindsgavl.dk.

 

English summary:

Sous-chef with solid experience wanted

At Hindsgavl Slot in Middelfart, Denmark, you will join the dedicated team in the castle kitchen and help provide great dining experiences to our many various guests. They visit our hotel and conference centre for meetings, parties, and events – big and small – or romantic getaways and more.

About you:

  • Solid experience and vocational foundation
  • Creative and dedicated
  • Positive, flexible and guest-minded

Working in the castle kitchen involves:

  • High quality and high spirits
  • Excellent produce – e.g. from our own kitchen garden
  • A great working environment and great working conditions
  • Fixed agreements for hours, holidays, allowances, and overtime
  • Trust, tolerance, and teamwork

About us:

Hindsgavl Slot is a modern hotel and conference centre located in the middle of Denmark. We are proud of the castle's long history that takes its beginning back in the 12th century. Now, you can help us continue story.

Apply today:

Please reach out to head chef Ulrik Nielsen if you want to know more about the job (tel: +45 30 62 18 27 or email: ulrik@hindsgavl.dk), or apply today by sending your application and CV to kokken@hindsgavl.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Middelfart Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

A/S HINDSGAVL, Hindsgavl Allé, 5500 Middelfart

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 30-01-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5953007

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet