Seneste regnskab fra KITZCHEN ApS og 4 andre lokale virksomheder

Kilde: Erhvervsstyrelsen
Profilbillede
Søren Martin Mørch

KITZCHEN ApS i Middelfart kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på -269.043 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. november 2019 til 31. oktober 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde KITZCHEN ApS en bruttofortjeneste på 3,9 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 2,8 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


BIIC ApS i Middelfart kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 134.298 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. oktober 2019 til 30. september 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde BIIC ApS en bruttofortjeneste på 9,3 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 6,2 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Engelbrecht Biler ApS i Middelfart kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på -270.475 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde Engelbrecht Biler ApS en bruttofortjeneste på 3,0 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 3,3 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


LILLEBÆLT REVISION, STATSAUTORISERET REVISIONSANPARTSSELSKAB i Middelfart kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 740.821 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2020 til 31. december 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde LILLEBÆLT REVISION, STATSAUTORISERET REVISIONSANPARTSSELSKAB en bruttofortjeneste på 3,1 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 4,8 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


KUSTRUP TØMRER- OG SNEDKERVÆRKSTED A/S i Middelfart kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 844.623 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. oktober 2019 til 30. september 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde KUSTRUP TØMRER- OG SNEDKERVÆRKSTED A/S en bruttofortjeneste på 8,6 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 8,5 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Denne artikel er skrevet af Søren Martin Mørch og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Erhvervsstyrelsen.
Mød redaktionen
Profilbillede
Rebecca Sejer Werge redaktion@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Linea Topp Jakobsen lj@heymate.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Stine Juul Christensen sjc@vores-mediehus.dk
Flere artikler