Restaurant Holms ApS: Kok, cater eller “mad-mor/far” søges til Restaurant Holms

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger ekstra hænder til vores køkken-hold på Restaurant Holms. Om du er faglært kok eller blot en sjæl med erfaring i et køkken er underordnet. Stillingen tilbydes som udgangspunkt som en fuldtidsstilling, men mindre har også interesse, så tøv ikke med at kontakte os.

På Restaurant Holms er det det gamle danske køkken som er i fokus. Det er middagsretter, som vor mor lavede dem, og du skal dermed have lyst til at indgå i et madkundskab, som ikke bærer på moderne små finurligheder, og petitesse arbejde med pincet. Vi sætter selvfølgelig kvalitet og elegance for vores retter højt, men på en sådan måde at “kro-stemningen” bibeholdes.

Ved ansættelse hos Restautant Holms bliver du en del af en familiedrevet restaurant. Et team som dermed ikke tager titler, alder, erfaring mv. højtideligt, men som hjælper til med sin arbejdsindsats hvor der er behov. Der vil i det store billede selvfølgelig være forskel på hvem der har hvilke arbejdsopgaver, men når vi er så lille et team som vi er, hjælper vi hvor vi kan for at få hjulene til at køre rundt, og vi forventer dermed det samme af dig.

Du vil ved ansættelse på Restaurant Holms stå forrest i køkkenet når service kører, i store dele af tiden. Vi søger ekstra hænder for aflastningen af den pt. eneste fuldtidsansatte (ejer, Lotte) i køkkenet. Grovarbejde, varebestilling, leverandøraftaler mv. er områder du ikke skal bekymre dig om. Men vi mangler dine hænder i service, så “opbaknings-holdet” kan aflastes i disse timer.


Din erfaring i branchen er dermed vigtig, da “chefen” i køkkenet bærer en stor del af ansvaret for at service forløber uden problemer. Du skal kunne holde hovedet koldt, multitaske, have det store overblik og mest af alt styre slagets gang i kampens hede. Vi har meget travlt, men vi har det samtidig drønsjovt. Endnu bedre kunne det være hvis vi fandt endnu en spiller til holdet, så alle kan møde veludhvilet på arbejde hver dag.

Arbejdstiden kan du selv være med til at planlægge, da vi er meget fleksible hvad det angår. Om du har præferencer til morgenvagter, lange vagter, aftenvagter, weekendvagter mv., får vi til at lykkes på bedst mulig vis. Søndag og mandag er dog lukkedage, og vil dermed blive din primære "weekend". 

 

Ansøgning 

Lyder stillingen som noget for dig, kan du søge stillingen via linket. Alle ansøgninger behandles fortroligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Liselotte Barfoed på telefonnummer 41 17 65 51. 

Vi glæder os til at høre fra dig. 

 

 

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Middelfart Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Restaurant Holms ApS, Algade, 60A, 5500 Middelfart

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 03-10-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://ase-rekruttering.career.emply.com/ad/kok-cater-eller-mad-mor-far-soges-til-restaurant-holms/12z55d/da

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5907960

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet