Pædagog til spændende juniorklubmiljø i Nr. Aaby og Brenderup

Profilbillede
dato

Middelfart Ungdomsskole, søger pr 5.8.2024 en uddannet pædagog med timerne fordelt mellem klubberne i Nr. Aaby og Brenderup. Klubberne er et fritidstilbud til børn fra 4.kl. til 6.kl.
Juniorklubberne i Middelfart kommune arbejder ud fra kommunens vision på børne-og ungeområdet ”fra Middelfartbarn til verdensborger ”Se mere på Kommunens hjemmeside.
Stillingen er pt fordelt på 4 dage om ugen og med 2 ungdomsklub aftener om ugen. Du vil skulle arbejde i 2 klubber med hele dage i hver klub. Der er i stillingen afsat timer til fx ture samt fastlagte fredags arrangementer i løbet af året. Møder, forberedelse og andet ligger som regel om formiddagen umiddelbart i forbindelse med arbejdstiden. Disse opgaver er indlagt i årsnormen.
Vi søger en ansvarsbevidst pædagog med overblik og en masse gode ideer, som vil være med til, at give børnene og de unge et godt klubtilbud. Vi er meget bevidste om at klubben er og skal være børnenes sted og gerne et sted de kan prøve sig selv af på forskellige måder. Vi opfordrer dem til ejerskab og inddrager dem alle de steder vi kan, blandt via klubråd. Der er i klubberne plads til hygge, aktiviteter, nytænkning af fællesskabet alt sammen krydret med gode og skøre ideer.
Du indgår selvfølgelig i hele klubbens hverdag. Heriblandt forældresamarbejde, tværfaglige møder, samarbejde med skolen, underretninger og i klubbens øvrige drift og udvikling.
Du er:
- stabil, fleksibel og samarbejdsvillig
- har overblik og øje for hvad der rør sig og kan og tør gå ind i det
- tør bringe din faglighed i spil i både tale og på skrift
- humoristisk sans og et glimt i øjet, som ser muligheder frem for begrænsninger
- iderig og en der har lyst til at sætte forskellige aktiviteter i gang

Klubberne har egne lokaler på skolerne med god plads til en masse aktiviteter, både ude og inde. Vi søger en pædagog, der har lyst til og mod på at udnytte de potentialer klubberne har. Personalegruppen i Nr. Aaby og Brenderup er en ny personalegruppe og er pr. august 2024 en del af en omorganisering. Du får nogle dygtige kollegaer, hvor I i fællesskab med ledelsen skal skabe retningen for tilbuddet.

Klubområdet i Middelfart Ungdomsskole er konstant under forandring og tilpasning, for altid at have øje for, hvordan vi løser opgaven bedst. Vil du være en del af den udvikling, så send os en ansøgning.
Samtaler forventes afholdt i uge 26.
Ansøgningsfrist: torsdag den 17.06.2024 kl. 23.59.
Løn og ansættelsesforhold iht. ”Overenskomst for pædagoger ved daginstitutioner, skolefritidsordninger, klubber mv”.
Ved ansættelse i stillingen indhentes straffe- og børneattest.
Ønsker du at høre mere om jobbet som pædagog eller om Ungdomsskolen, er du velkommen til at kontakte Afdelingsleder Kristina Hundahl på tlf. 6112 5386.
Nærmere oplysninger om Ungdomsskolen og klubberne kan ses på www.middelfart-ungdomsskole.dk

Middelfart Kommune vil gerne kendes for en attraktiv og fleksibel arbejdsplads, med et sundt arbejdsmiljø, god ledelse og mange muligheder for udvikling. Vi er en kommune, hvor der ikke er langt fra idé til handling. Du kan læse mere om vores arbejdsplads på job.middelfart.dk

Overvejer du at søge job i Middelfart Kommune? Så går du måske også i tanker om at flytte hertil. Kontakt vores bosætningskonsulent Anne Marie Klausen på tlf. 2240 0049 eller annemarie.klausen@middelfart.dk og hør hvad Middelfart kan tilbyde dig og din familie. Læs mere på www.opdagmiddelfart.dk

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Middelfart Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (30-30 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Middelfart Ungdomsskole, Blindebomsvej, 5500 Middelfart

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 17-06-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6063134

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet