Nyt afsnit for varetægtssurrogerede patienter i Middelfart søger engageret sygeplejerske til spændende udfordringer

Profilbillede
dato

Etableret retspsykiatrisk afsnit med ny funktion for varetægtssurrogerede patienter.

Vi søger en uddannet sygeplejerske til en fast stilling i blandede vagter. Stillingen er som udgangspunkt 37 timer ugentligt, men andet timetal kan aftales. Stillingen ønskes besat pr. 1 juli 2024 eller efter aftale.

P7 er et yderst specialiseret team, hvor du som ny kollega vil have mulighed for at være med til at sætte præg på hverdagen med den nye funktion.

Hvad er P7?
P7 er et veletableret retspsykiatrisk afsnit, der for nyligt er konvertere til udelukkende at varetage en funktion for varetægtssurrogede patienter.
Nogle patienter vil være kendt i psykiatrien, men for andre vil mødet med psykiatrien være nyt og ukendt. Det er mennesker i stor krise, som befinder sig i en akut fase med behov for afklaring af deres retslige forløb og som under indlæggelse på P7 er underlagt retslige foranstaltninger.
Diagnostisk vil patientgruppen spænde meget bredt, og tidsperspektivet for indlæggelse vil være fra dage op til et år, hvilket både giver mulighed for løbende flow i patientgruppen samtidigt med, at der kan arbejdes mere langsigtet og relationelt.

Afsnittets primære opgave som afsnit for varetægtssurrogerede er observationer og behandling med henblik på udredning og diagnosticering, samt udarbejdelse af mentalobservationer.

Der er fokus på høj grad af faglighed, dokumentation af høj kvalitet og den sociale trivsel.

På P7 vil dine faglige kompetencer som sygeplejerske i høj grad kommer i spil i din hverdag, og du vil opleve, at ikke mange dage er ens.

Hvem er vi på P7?
På P7 er vi en blandet personalegruppe både alders- og erfaringsmæssigt. Vi vægter respekt for det enkelte menneske, faglige drøftelser og kreative løsninger meget højt, da vi mener, at det i sidste ende giver den bedst mulige behandling til den enkelte patient.
Vi arbejder tværfagligt med fysioterapeuter, ergoterapeuter og psykologer i huset samt tværsektorielt med politi og anklagemyndighed.
Et godt arbejdsmiljø er afgørende for os, og vi vægter derfor det gode kollegiale samarbejde og kommunikationen mellem kolleger meget højt.

Vi har ligeledes stort fokus på at skabe et trygt og sikkert miljø for både medarbejdere og patienter, hvorfor deeskalering og konfliktnedtrapning er en vigtig del af vores kompetencer. Vi tilbyder løbende kurser og uddannelse i både anvendelse af metoden Safewards samt kommunikativ deeskalering, den gode samtale og psykofysisk træning.

Vi tilbyder:

  • Introduktionsforløb på 1 måned (2 måneder for nyuddannede)
  • Fast introduktionsprogram det første år med diverse kurser
  • Mentorordning og supervision
  • Mulighed for efter- og videreuddannelse
  • Et velfungerende afsnit med et stort fagligt engagement og kolleger som er ivrige efter at lære fra sig.
Vi ønsker, ar du:

  • Har interesse for eller erfaring med det psykiatriske speciale
  • Har et ønske om faglig udvikling
  • Er bevidst omkring dine kompetencer
  • Kan bevare roen og overblikket i travle situationer
  • Er åben for kreative løsninger, for at hjælpe patienten til en meningsfuld hverdag
Stillingen indebærer weekendvagter enten 8 timers vagter hver anden weekend eller 12 timers vagter hver tredje weekend.

Hvis du vil vide mere om stillingen og P7 kan du kontakte oversygeplejerske Liv Betak på telefon 23748001 eller stedfortræder Sebina Terzic på afsnittet telefon 9944 8372.

Vi glæder os til at hører fra dig.

Ansøgningsfrist: 28.05.2024. Du søger stillingen via linket her på siden.

I din ansøgning beder vi dig om at beskrive, hvad du står for som sygeplejerske samt hvilke kompetencer, du kan byde ind med. Vedlæg dit CV og anden relevant dokumentation for uddannelse og arbejdserfaring.

Vi afholder samtaler i uge 22.

Løn efter overenskomst suppleret med et psykiatritillæg, hvis beløb afhænger af din anciennitet. Afdelingen ansætter kun medarbejdere med tilfredsstillende straffeattest. Vi sørger for at rekvirere en offentlig straffeattest (dataudtræk 10 år tilbage i tiden) med indhentet samtykke fra den, der ansættes.INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Middelfart Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Psykiatrisk afdeling Middelfart, Østre Hougvej, 5500 Middelfart

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 28-05-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6047416

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet