Nye kollegaer til produktionskøkkenet på Fænøsund

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Synes du, at maden til vores ældre skal stimulere smagsløgene, dufte godt og vække appetitten? Vil du være del af et team, hvor fællesskabet og det gode samarbejde er bærende? Og har du gåpåmod og en naturlig lyst til at gøre en forskel? Så skal du helt sikkert læse videre her.

Til vores produktionskøkken på Fænøsund søger vi lige nu et par nye kollegaer på 32-37 timer om ugen. Som vores nye kollega skal du være med at sikre en stabil daglig drift, samt være med til at udvikle vores køkkenområde.

I Produktionskøkkenet på Fænøsund producerer og leverer vi hver dag den varme mad til alle beboerne på Middelfart Kommunes plejehjem. Derudover bager vi, laver desserter og tilbereder kosten til dem, der har tygge- eller synkebesvær. Generelt gør vi alt, hvad vi kan for at sikre, at vores plejehjemsbeboere får den mad, de allerbedst kan spise og lide.

Vi forventer, at vores nye kollega kan sige ja til følgende:

  • Har en relevant kostfaglig baggrund som fx som ernæringsassistent, køkkenassistent, køkkenleder eller lign.
· Kan lide at bidrage til produktionen af god mad, der dufter, vækker appetitten og stimulerer smagsløgene.
· Vil gøre en forskel for den ældre borger med fokus på ernæring, styrket livskvalitet og trivsel.
· Har praktisk sans, gode samarbejdsevner og er ikke bange for at tage fat
· Tager ansvar for egen udvikling og er nysgerrig på muligheder for videreuddannelse
· Har øje for de muligheder der opstår i det tværfaglige samarbejde
· Er smilende, i godt humør og en god kollega
· Har gode kommunikationsevner og kendskab til IT på brugerniveau

Hvad kan vi tilbyde som vores nye kollega?
Som vores nye kollega bliver du en del af en arbejdsdag, hvor vi sammen arbejder for at lave god mad til vores ca. 300 beboere på Middelfart Kommunes Plejehjem. Derudover laver vi mad til caféen på Fænøsund, og leverer morgenmad, kage og aftensmad til flere af plejehjemmene.

Vi støtter op om stort engagement og arbejdsglæde og arbejder hver dag for at sikre det bedst mulige arbejdsmiljø. Det er vigtigt for os, at vi kan hjælpe hinanden på tværs - både i forhold til de store opgaver og små opgaver.

Du bliver i oplæringsperioden tilknyttet en af vores erfarne medarbejdere. I den første tid giver vi individuel støtte og vejledning, så du nemmere kommer ind i arbejdsområdet og fællesskabet. Derudover får du en nærværende ledelse tæt på dig samt bliver en del af et godt kollegialt fællesskab

Alt det praktiske

Der er tale om én fast stilling samt et barselsvikariat på et års tid. Stillingerne er som udgangspunkt på 32 timer om ugen, men vi er villige til at drøfte andre ønsker. Arbejdstiden ligger mellem 06.30 og 14.30 med arbejde hver fjerde weekend og enkelte helligdage.

Lønnen er efter gældende overenskomst.

Du er meget velkommen til at komme og besøge os. Ring til os og aftal en tid på et af nedenstående telefonnumre. Så sørger vi for en rundvisning og intro til vores arbejdsplads.

Yderligere oplysninger kan du få ved at henvende dig til:
  • Leder Jette Lysbjerg Jensen, tlf. 3066 1093
  • Faglig koordinator Jette Andersen, tlf. 8832 4503

Send din ansøgning inden den 5 april 2024. Vi kalder løbende til samtaler.

Middelfart Kommune vil gerne kendes for en attraktiv og fleksibel arbejdsplads, med et sundt arbejdsmiljø, god ledelse og mange muligheder for udvikling. Vi er en kommune, hvor der ikke er langt fra idé til handling. Du kan læse mere om vores arbejdsplads på job.middelfart.dk

Overvejer du at søge job i Middelfart Kommune? Så går du måske også i tanker om at flytte hertil. Kontakt vores bosætningskonsulent Anne Marie Klausen på tlf. 2240 0049 eller annemarie.klausen@middelfart.dk og hør hvad Middelfart kan tilbyde dig og din familie. Læs mere på www.opdagmiddelfart.dk

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Middelfart Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Kost og Ernæring, Skovgade, 5500 Middelfart

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 05-04-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6018656

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet