Hinke gik forrest i en stensikker Strib-sejr

Strib IF - Kvinde Albaniserien
Profilbillede
dato

Mandagens møde mellem Strib IF og ØB ved Strib fritids- & aktivitetscenter bød på en 3-0-sejr til hjemmeholdet, selvom kampen var en rodet affære.

Træner Bräuners umiddelbare reaktion på mandagens kamp er:

“1. halvleg var en rodet affære med masser af nærkampe. Der blev spillet alt for langsomt, hvilket bl.a. kan tilskrives banens beskaffenhed. I 2. halvleg blev der spillet meget hurtigere, og det medførte i en del chancer til os.”

Strib's presspil på midtbanen fungerede perfektion 2. halvleg, og det var meget få chancer ØB producerede. Når de forsøgte med lange bolde, var der stærkt spil af de to forsvarer Mathilde Hagedorn og Maja Ingvardsen som vandt dme fleste nærkampe.

Igen var Strib stærke i skud fra distancen, som også resulterede i to mål. Anna Emilie Pihl skabte med sin hurtighed flere store chancer fra højre kant, med nogle meget kompetente indlæg.”

Knud Bräuner fremhæver især tre af sine spillere, der imponerede ham i kampens løb:

“Nanna Hinke var den store spiller, som både scorede to mål, men som også var god til at spille sine medspillere fri. Laura Raundahl styrede i 2. Halvleg fuldstændig hjemmeholdets midtbane. Signe Back var flyttet fra forsvaret og op på midtbanen, og krydrede en god indsats med et mål på langskud.”

Med hjemmesejren i hus kan Strib IF nu se frem til, at de i den kommende runde møder OKS på OKSON-Park lørdag den 9. september klokken 15:00.

Kampens resultat: 3-0 til Strib IF
Række: Kvinde Albaniserien

Mål
25'1-0Nanna Hinke
60'2-0Signe Back
62'3-0Nanna Hinke

Kilde: Træner Knud Bräuner, Strib IF - Kvinde Albaniserien