“Håndboldhallen er et frirum – ikke kun for børnene, men også for mig”

Heidi Skou Strandstoft er blandt de nominerede til Håndboldens Hverdagshelt 2022. (Foto: DHF)
Profilbillede
dato

Heidi Skou Strandstoft fra Middelfart Håndboldklub er blandt de fem nominerede til prisen som Håndboldens Hverdagshelt 2022, der uddeles af AutoPartner og Dansk Håndbold Forbund.

- Det giver mig helt ufatteligt meget. At være del af en forening, et helt unikt fællesskab, hvor man er der for hinanden - det møder man ikke mange steder i dag, siger Heidi Skou Strandstoft, der er træner for U8-spillere i Middelfart Håndboldklub og fortsætter:

- Det er fantastisk at se, når børnene har det fedt og får nye venner på tværs af klasser. Selvfølgelig er der også dage, hvor jeg midt i en travl hverdag som selvstændig ikke kan overskue at være frivillig træner, men så snart jeg lander i håndboldhallen, er det det hele værd. Det er et frirum - ikke kun for børnene, men også for mig.

For fjerde år i træk uddeler AutoPartner og Dansk Håndbold Forbund prisen som Håndboldens Hverdagshelt. Prisen er et udtryk for taknemmelighed samt en tak til alle dem, der hver dag gør det muligt for børn, unge og voksne at spille håndbold over hele landet. Samtidig hylder prisen én frivillig, der gør en forskel.

Og det gør Heidi Skou Strandstoft. Hun er mentor for flere unge trænere i klubben. Hun arrangerer fællesspisning for spillere, trænere og forældre. Og så arrangerer hun også børnestævner i klubben:

- Jeg er frivillig, fordi det er vigtigt. Jeg er vokset op med foreningslivet, men i dag er det ikke en selvfølge, at det eksisterer. Men jeg bliver glad og stolt indeni over nomineringen. Det er jo en anerkendelse af, at der er nogen, der ser noget, man gør, som ikke er forventet.

Morten Stig Christensen, der er formand i Dansk Håndbold Forbund og en del af juryen, der udvælger de nominerede til Håndboldens Hverdagshelt 2022, siger om Heidi Skou Strandstoft:

- Heidi er beviset på, at man godt kan være frivillig, selvom man har en travl hverdag. Hun formår at jonglere et moderne karriere- og familieliv med et foreningsliv, der i den grad har brug for, at alle bidrager, hvor de kan.

- Uanset om det er to eller ti timer om ugen. Hun sætter fokus på vigtigheden af sociale arrangementer, der bakker op om det unikke foreningsfællesskab, som vi skal huske at passe på.

Prisen som Håndboldens Hverdagshelt 2022 bliver uddelt i foråret.

Kilde: DHF / Sarah Munk Jørgensen
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.