Et hårdt ramt Strib-mandskab måtte se sig besejret mod OKS

Foto: Strib IF - Kvinde Albaniserien.
Profilbillede
dato

OKS tog en overbevisende sejr på 3-0 over Strib IF i dagens fodboldkamp på OKSON-Park. Udeholdet havde det svært i sommervarmen og var desuden ramt af afbud, hvilket begrænsede deres udskiftningsmuligheder.

Træner for udeholdet, Knud Bräuner, erkendte at OKS vandt fortjent, men mente at sejren var et mål eller to for stor.

En af de spillere, som træner Bräuner fremhævede, var Maja Ingwertsen, som med sit suveræne forsvarsspil var med til at holde OKS nede på meget få scoringsmuligheder. Når OKS endelig kom til afslutninger, havde Stribs målmand, Agustina Cvitanich, et par gode redninger i målet.

Strib valgte en mere defensiv tilgang til kampen på grund af omstændighederne, hvilket normalt ikke er holdets tilgang til spillet. OKS havde dog også kun meget få chancer den første time. De sidste 25 minutter smed Strib forsigtigheden over bord og skabte store chancer, hvor de kunne have udlignet. Desværre lukkede OKS kampen med nogle alt for billige mål.

Strib skal nu arbejde på at fastholde spillet bedre i næste kamp. Holdet havde svært ved at holde sig oppe på banen og endte med at stå alt for langt tilbage. Dette er et område, som de skal forbedre sig på.

Næste kamp for Strib IF er søndag 24. september, hvor de skal møde DSIO på Strib fritids- & aktivitetscenter. Der er kampstart kl. 11:00.

Kampens resultat: 3-0 til OKS
Række: Kvinde Albaniserien

Billeder fra kampen

Kilde: Træner Knud Bräuner, Strib IF - Kvinde Albaniserien