Det åbne retspsykiatriske rehabiliteringsafsnit P5 i Middelfart søger en sygeplejerske

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du lyst til at arbejde med et spændende speciale i et stille og velfungerende afsnit? Så er det forhåbentligt dig vi leder efter.Vi tilbyder en fast stilling på 37 timer/ugentligt i blandede vagter dag/nat pr. 01.02.2024, da vores nuværende kollega har fået en ny jobmulighed.
Hvis du foretrækker at arbejde færre timer ugentligt er dette også en mulighed.
Vi vil gerne have dig til at indgå i 12 timers vagtlængde med weekendvagt gennemsnitligt hver 3. weekend (fordeler sig 2-2-4). Hovedparten af dine kommende kolleger har valgt at arbejde 12 timers vagter i hverdagene, men der er her mulighed for 8 timers vagter, hvis det passer bedre ind i dit privatliv.Afsnit P5 er et rehabiliteringsafsnit for patienter med retslige foranstaltninger og i længerevarende forløb. Afsnittet er som udgangspunkt et åbent afsnit, men er indrettet med et integreret åben/lukket funktion, der giver mulighed for etablering af lukket funktion ved behov. Afsnittet har enestuer til alle patienter. Stuerne er indrettet som en lille lejlighed med stue, soverum og toilet/bad. Der er fælles opholdsarealer både ude og inde.Personalet i afsnittet er bredt tværfagligt sammensat og består af sekretær, læge, ergoterapeut, fysioterapeut, socialrådgiver, pædagoger, social-og sundhedsassistenter, peer-medarbejder samt sygeplejersker i et tæt og engageret samarbejde. Vi arbejder aktuelt i kontaktpersonsteams og hvert team varetager al pleje og behandling af typisk 2-3 patienter. Vi arbejder ud fra en miljøterapeutisk tilgang hvor tillid, rammer, struktur og tydelighed samt en meningsfyldt hverdag er vigtige elementer.

Vores referenceramme har relation mellem patient og kontaktperson som bærende værdi.

Derudover arbejder vi med patienternes individuelle recovery-proces og har fokus på patient- og pårørendeinddragelse. Vi er i fuld gang med at dygtiggøre os inden for Fælles Beslutningstagning samt kvalificere arbejdet med FrontOffice, og forventningen er at du også har lyst til at deltage aktivt i denne udvikling.Det er en fordel at du har erfaring med psykiatri, men vi hører også gerne fra dig, hvis du er nyuddannet eller hvis du har et brændende ønske om at arbejde med mennesker med psykisk sygdom.Al begyndelse er krævende og vi støtter dig derfor med tilbud om:

 • Individuelt tilpasset introduktionsperiode i afsnit P5
 • Undervisning for nyansatte uden psykiatrisk erfaring ifølge årshjul
 • Erfaringsforum for sygeplejersker med ansvarshavende funktion
 • Relevante kursustilbud og uddannelse; bl.a. uddannelse i konflikthåndtering og specialuddannelsen i psykiatri ved min. 2 års erfaring


Vi kan tilbyde dig:

 • Et udviklende miljø, præget at nysgerrighed og innovation i en fagligt velfunderet personalegruppe
 • Et alsidigt og udfordrende job i et stille, velfungerende afsnit
 • Et godt arbejdsmiljø og stort sammenhold
 • En åben kultur, hvor der altid er plads til at stille spørgsmål og reflektere
 • Supervision ved psykolog hver anden uge
 • Daglig refleksion
 • Et krævende, men spændende speciale hvor du kan dygtiggøre dig inden for psykiatrisk sygepleje
 • 2 temadage årligt


Vi ser gerne, at du:

 • Formår at skabe og vedligeholde relationer til mennesker med psykiske lidelser
 • Er fortrolig med at have ansvar og træffe beslutninger
 • Er problemløsende og god til at samarbejde
 • Kan rumme emotionel adfærd og mulige konfliktfyldte og akutte situationer
 • Er ansvarsbevidst i din omgang med andre mennesker
 • Er villig til at udvikle din faglighed i samspil med kollegaer
 • Er positivt stemt over for udfordringer
 • Er god til at lytte og har situationsfornemmelse
 • Er opsøgende i forhold til arbejdsopgaver, viden og psykiatrisk sygepleje


Psykiatrisk Afdeling Middelfart har flotte, moderne og velfungerende fysiske rammer, som varetager den samlede retspsykiatri i Region Syddanmark med en døgnkapacitet på 84 pladser fordelt på fem retspsykiatriske afsnit med akut modtagefunktion samt et retspsykiatrisk rehabiliteringsafsnit. Hvert afsnit har plads til 14 patienter. Der er desuden en velfungerende retspsykiatrisk distriktsfunktion.

Derudover varetager Psykiatrisk Afdeling Middelfart den almenpsykiatriske opgave i Vestfynsområdet, med et befolkningsunderlag på ca. 107.000 indbyggere, fordelt på et almenpsykiatrisk afsnit samt en Lokalpsykiatri.

Der er gode parkeringsforhold og adgangsforhold med både tog og bil.Hvis du vil vide mere om stillingen, så kontakt oversygeplejerske Randi Jessen Fjordback på mail: randi.jessen.fjordback@rsyd.dk eller tlf.: 5143 9064. Det er også muligt at kontakte stedfortræder Charlotte Madsen på mail: charlotte.holm.madsen@rsyd.dk

Løn efter overenskomst suppleret med et psykiatritillæg.

Afdelingen ansætter kun medarbejdere med tilfredsstillende straffeattest. Vi sørger for at rekvirere en offentlig straffeattest (datatræk 10 år tilbage i tiden) med indhentet samtykke fra den, der ansættes.Ansøgningsfristen er onsdag d. 13. december 2023 og vi planlægger samtaler tirsdag den 19. december 2023.INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Middelfart Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Psykiatrien i Region Syddanmarkt, Østre Hougvej, 6000 Kolding

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 13-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5948202

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet