Daniel har dedikeret sit voksne liv til ejendomsmæglerbranchen: I dag driver han RealMæglerne Middelfart

Daniels interesse for ejendomsmæglerbranchen begyndte tilbage midt i 90'erne, hvor en erhvervspraktik under folkeskolen tændte gnisten, der siden blev til en flamme (Foto: RealMæglerne Middelfart)
Profilbillede
dato

På Østergade 16 her i Middelfart sidder Daniel Sønderskov Andersen, der hidtil har dedikeret hele sit voksne liv til ejendomsmæglerbranchen. Han er i dag den stolte indehaver af RealMæglerne Middelfart.

Daniels interesse for ejendomsmæglerbranchen begyndte tilbage midt i 90'erne, hvor en erhvervspraktik under folkeskolen tændte gnisten, der siden blev til en flamme:

"Min interesse for branchen startede tilbage i midt 1990'erne, hvor jeg kom i erhvervspraktik i forbindelse med folkeskolen. Siden da gik det slag i slag med handelsskole, markedsføringsøkonomuddannelse og siden hen ejendomsmægler. Alle årene her i Middelfart," fortæller han.

Han giver et indblik i sin dagligdag som ejendomsmægler og butiksejer:

"Min opgave er at drive en ejendomsmæglervirksomhed med fokus på et højt fagligt niveau og en ordentlighed, der sikrer de bedst mulige oplevelser for vores kunder. En typisk arbejdsdag består af vurderinger, fremvisninger, forhandlinger og rådgivning om fast ejendom."

"Dertil kommer mange timers telefonsamtaler, møder og mailkorrespondancer med overvejende fantastiske mennesker."


Fra venstre: Daniel Sønderskov Andersen, Michaela Borgqvist og Casper Krap Vangsgaard (Foto: RealMæglerne Middelfart)

RealMæglerne Middelfart består, ud over Daniel, af to håndplukkede ejendomsmæglere, Michaela og Casper, med et højt fagligt og etisk niveau.

"Vi går alle utroligt meget op i kvaliteten af vores arbejde og tillader os da også at sige "nej tak", hvis vi ikke kan stå inde for opgaven. Trivslen mellem os er en særlig prioritet, og vi tillader os alle at glæde os over vores arbejde og hinandens selskab. Vi ser trods alt mere til hinanden, end vi gør med vores respektive livspartnere. Det skal være sjovt at gå på arbejde."

Daniel, Michaela og Casper er alle uddannede ejendomsmæglere MDE samt køberrådgivere med DE's Tryghedsmærke, og de kan derfor hjælpe både sælgere og købere godt videre.

Det bedste ved jobbet
Det, der driver Daniel, er i allerhøjeste grad kunderne. Han er bevidst om, at der naturligvis er økonomiske aspekter, der er vigtige, men han brænder for at bringe glæde til kunderne.

"Det bedste ved at være ejendomsmægler er uden sammenligning glæden ved at se vores kunder, når salget eller købet går på plads."

"Vi driver en forretning, så det økonomiske aspekt er selvfølgelig altafgørende i en handel, men selve glæden hos vores kunder er det, der driver lysten og viljen til den gode handel," lyder det fra Daniel, der i dag allerede kan se tilbage på en masse gode oplevelser med kunderne.

Selvom Daniel har oplevet en række begivenheder og historier i sin karriere, foretrækker han at holde de mest pinlige historier tæt til brystet:

"Uha, der er mange historier, også pinlige/sjove historier, men dem holder vi internt," griner Daniel og fortsætter:

"Vi har mange kunder, som kommer igen og igen. Det værdsætter vi utroligt meget. Vi har ejendomme, som vi har solgt fire gange, og mange ejendomme, vi har solgt to og tre gange. Vi har også kunder, som vi har hjulpet både med køb og salg, og som den vej igennem har været med i rigtig mange handler. Det er jo gode historier."

Men Daniel kunne alligevel ikke helt holde sig fra at åbne lidt op om de sjove historier. Daniel, Michaela og Casper er næsten jævnaldrende og ser derfor også meget til hinanden privat, hvilket har kastet nogle gode grin af sig.

"Vi er et team på tre - næsten - jævnaldrende ejendomsmæglere, der har jævnaldrende børn og i det hele taget meget til fælles. Vi ses også privat og har haft mange sjove episoder, som blandt andet omfatter surströmning, vandrutsjebaner, luftgevær, sommerhus-fadæser, besvimelse og andet godt. Men som tidligere nævnt, holder vi historierne internt," siger Daniel med et glimt i øjet.

Du finder meget mere om RealMæglerne Middelfart på deres Facebookside og hjemmeside, eller ved at besøge RealMæglerne Middelfart på adressen Østergade 16 i 5500 Middelfart.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: RealMæglerne Middelfart