Blomsterhandler i Middelfart vinder pris

Profilbillede

Jan Munch er blomsterhandler og har efterhånden været det i en del år. Først i Kolding for derefter i Middelfart, hvor han slog dørene op tilbage i 2014. 

Butikken der er beliggende i Østergade 10 i Middelfart, virker da også en anelse anderledes end andre blomsterhandlere. 

Her vil du som besøgende nemlig fra du træder ind ad porten få følelsen af, at være i en mindre gård oase omgivet af de flotteste blomster. For Jan handler det nemlig ikke blot om, at få folk til at købe noget fra hans butik men også at inspirere de mange besøgende. 

Synes du navnet virker bekendt, så er der nok noget om snakken. Jan Munch er nemlig også landskendt for sin kreative tilgang hvad angår blomsterdekorationer. Dette kom blandt andet til udtryk ved Prins Joachim og Prinsesse Maries bryllup, hvor han leverede blomster til. 

Tredje gang er lykkens gang

Den 9. oktober 2021 blev prisuddelings eventet ‘Byens Bedste 2021’ afholdt. Her var Jan og blomsterbutikken blevet indstillet for tredje gang, og som ordsproget siger ‘tredje gang er lykkens gang’ løb Jan Munch med prisen for ‘bedste håndværker’. 

På trods af en nedlukning af landet, har det ikke forhindret Jan i at hans kunder har kunne komme og købe blomster. Her har Jan nemlig været kreativ og indført det han selv kalder ‘Baghuset’. Ved at kunderne benyttede sig af ‘Baghuset’, kunne de ved brug af en sms kode selv låse sig ind og købe blomster, planter m.m. 

Kilde: Fyens Stiftstidende