Bliv en positiv og nysgerrig medhjælper hos Mariehønen

Profilbillede
dato

Er du god til at være nærværende, skabe tryghed og møde mennesker omkring dig med anerkendelse? Er du nysgerrig på, hvordan teoretiske overvejelser kobles med hverdagen og udøves i praksis? Så er det lige dig, vi står og mangler i Mariehønen!

Om Mariehønen

Mariehønen er en lille privat institution ved Middelfart Friskole. Vi har et fantastisk udeareal, hvor mulighederne er mange, og vi drømmer om kunne udnytte det endnu bedre. Vi huser pt 23 børnehavebørn og 13 vuggestuebørn. Vi er 8 ansatte, der alle brænder for at blive endnu dygtigere til vores arbejde og glæder os til at byde dig velkommen.

Dig, som medhjælper

Du er positiv, smilende og udadvendt, og du har evner inden for musik, idræt, leg eller udeliv. Du gør dig tanker om en fremtid inden for det pædagogiske felt, og vil gerne ud og prøve dig selv af. Du er nysgerrig, vil gerne udfordres, og er frisk på at lære nyt og dygtiggøre dig. Samtidig er du ikke bange for at tage fat, være praktisk og hjælpe til med stort og småt i det daglige.

Pædagogik

Vi arbejder ud fra at følge børnenes spor og har legen i højsædet. Hverdagen indrettes efter dagsformen, vejret og de børn og voksne der er i huset. Vi har fokus på det enkelte barn og at al udvikling starter præcis der, hvor det barn er nået til. Alle er en del af en helhed og skal mærke, at de er værdifulde for fællesskabet og medskaber af den kultur, vi er fælles i.

Kollegerne

Som kolleger er det vigtigt, at vi har det sjovt, har øje for hinanden, og at vi sideløbende har fokus rettet mod at være professionelle sammen. Det, at vi stiller krav til hinanden, ser vi som et fundament for udvikling. Vi er fagligt meget velfunderede og at udvikle på den pædagogiske praksis er konstant i fokus. Og derfor er det vigtigt for os at du tør iagttage, reflektere og prøve af sammen med os. Forstyr os gerne – det lærer vi af! 

Det praktiske

Medhjælperstillingen er på 28 timer med ansættelse fra 1.8. – 30.11.24, med mulighed for forlængelse. Løn er efter gældende overenskomst.

Tænker du, at du er et tydeligt match til Mariehønen, må du gerne kontakte leder Rikke Skovhøj  på tlf. 61303104 for at arrangere et besøg hos os.

Din ansøgning skal sendes til: mariehonen@middelfartfriskole.dk inden d. 17.6.22 kl. 12. Samtalerne afholdes løbende, så vi kan ansætte den rette kandidat snarest muligt.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Middelfart Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Tidsbegrænset ansættelse: deltid (28-28 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Middelfart Friskole, Kålsbjergvej, 5500 Middelfart

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 17-06-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6054795

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet